Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Intense Leo vijoličen

Šifra izdelka: D-215133 | EAN koda: 8425402156544
32,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense

Opis

Intense Leo je vsestranski erotični stimulator, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnice. Njegova oblika omogoča enostavno in nepozabno stimulacijo g-točke, v kolikor pa vibrator uporabite za draženje klitorisa bo tudi to nalogo izpolnil brezhibno.

Vibrator Leo je izdelan iz 100% silikona, ki je koži prijazen, nealergen in popolnoma varen za uporabo. Vgrajen močan in skoraj neslišen motorček vam nudi izbiranje med 30 različnimi programi vibriranja, katere boste izbirali s samo enim gumbom. Vibrator je 100% vodoodporen zato ga boste lahko uporabljale tudi pod tušem. Napajanje vibratorja je baterijsko, uporablja 2 bateriji AA.

Za popolne užitke priporočamo uporabo lubrikanta, le ta naj bo izdelan na vodni osnovi, saj bi lubrikant na silikonski lahko škodoval materialu vibratorja.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki