Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Goodies Sugar

Šifra izdelka: LP-893 | EAN koda: 8436583798935
29,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Goodies

Opis

Vibrator Goodies Sugar vam bo posladkal intimne trenutke, izdelan je iz telesu prijaznega silikona v kombinaciji z ABS plastiko na upravljalni plošči in ročaju. Sugar ima čudovito zaobljeno konico,  ki izredno natančno stimulira vašo G-točko. 

Zmogljiv a tih motorček vas bo razvajal z 10 različnimi funkcijami vibriranja. Polnilne baterije boste enostavno napolnili s priloženim USB kablom.

Pred in po vsaki uporabi očistite vibrator z milom in vodo ali čistilom za erotične pripomočke. Za boljšo izkušnjo pa priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Goodies Sugar ni vodoodporen in ga ne smete uporabljati v kadi ali pod tušem, lahko pa ga enostavno očistite pod tekočo vodo. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje