Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Gspot Gohan

Šifra izdelka: D-221265 | EAN koda: 8435565907433
34,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Gspot

Opis

Vibrator Gspot Gohan je odlično zasnovan erotični pripomoček za nepozabno stimulacijo vaše G-točke, zaradi svoje oblike pa se bo dobro spopadel tudi z moško P-točko (prostato).

Gohan ima zaobljeno konico, kar omogoča enostavno stimulacijo obeh omenjenih erogenih con, njegova oblika pa je ergonomsko oblikovana in omogoča enostavno rokovanje in odlično izkušnjo. Krogličasto oblikovana gred je odlična za analno stimulacijo tako ženskih in moških, zato je Gohan resnično vsestranska erotična igračka.

Ponuja kar 10 različnih nastavitev vibriranja in polnjenje preko USB kabla, kar ga uvršča med najbolj zaželene erotične igračke na trgu.

Izdelan je iz 100% medicinskega silikona, ki je nealergen, telesu prijazen in popolnoma varen za uporabo. Zahvaljujoč silikonu je površina vibratorja prijetno mehka in svilnata na otip, v kombinaciji z lubrikantom pa je uporaba resnično udobna in prijetna.

Vibrator je vodoodporen po standardu IPX6, kar omogoča, da ga lahko uporabljate tudi pod prho in čistite pod tekočo vodo. Za čiščenje silikonskega vibratorja zadošča blago milo in mlačna voda. V kolikor pa želite igračko očistiti še bolj temeljito, uporabite čistilo erotičnih igračk.

Za ohranjanje mehkobe silikona in preprečitev poškodb v kombinaciji z vibratorjem uporabljajte le lubrikante izdelane na vodni osnovi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje