Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Satisfyer Rrrolling Explosion

Šifra izdelka: D-231420 | EAN koda: 4061504044019
59,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Push button
Dolžina: 22 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 19
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Noise level: Very quiet
Stimulation: G-spot stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Vibrator Satisfyer Rrrolling Explosion združuje močne vibracije z inovativno stimulativno kroglico v notranjosti. Inovativna tehnologija v kombinaciji z elegantnim dizajnom s pomočjo natančne ergonomije stimulira točko G in poskrbi za dih jemajoče orgazme.

Inovativni Satisfyer Rrrolling Explosion prepriča z dvojno stimulacijo v eni napravi: poleg 12 močnih vibracijskih programov z majhno kroglico v glavi ponuja novo vrsto stimulacije tvoje vroče točke! Premikanje kroglice navzgor in navzdol je mogoče enostavno prilagoditi z intuitivnim upravljanjem in tako poskrbeti za intenzivnejšo, še neznano stimulacijo tvoje točke G. Ker lahko obe vznemirljivi funkciji upravljaš neodvisno drugo od druge, Rrrolling Explosion ustvari popolnoma individualno erotično izkušnjo. Z 12 načini vibriranja in 7 hitrostmi vrtenja imaš na voljo številne možne kombinacije – odvisno od tvojih osebnih občutkov!

Koži prijazen silikon ni le neverjetno prijeten ob stiku s kožo, je tudi izjemno higienski. Za še več svobode med igranjem lahko svoj Rrrolling Explosion vzameš s sabo tudi v kopalno kad ali pod tuš, saj je 100% vodoodporen.

Vgrajene polnilne baterije ne prihranijo le denarja in nadležne menjave baterij, temveč jih je mogoče enostavno napolniti s priloženim polnilnim kablom USB.

Pri vseh vrstah erotičnih igračk za maksimalne užitke priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. Za temeljito čiščenje vaših izdelkov pa uporabite tudi čistilo erotičnih pripomočkov in tako poskrbite za popolno higieno.

Podrobnosti:

  • 15-letna garancija
  • 2 motorja z ločenim upravljanjem
  • 12 vibracijskih programov
  • 7 hitrosti vrtenja
  • telesu prijazen silikon
  • vodoodporen (IPX7)
  • način šepetanja
  • Litij-ionska baterija
  • priložen je magnetni polnilni kabel USB
  • enostavno čiščenje

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje