Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Shunga Soyo roza

Šifra izdelka: E33537 | EAN koda: 697309904025
154,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Shunga

Opis

Za žensko, ki želi vse! Vibrator Shunga Soyo vam bo s svojo skrbno preučeno zasnovo in močnimi vibracijami odprl vrata več čutnega užitka. Dobrodošli v svetu večkratnih orgazmov! Njegove značilne nastavitve intenzivnosti med spodnjo in zgornjo komoro vam bodo omogočile popoln nadzor nad užitkom, saj so hkrati usmerjene na klitoris, sramne ustnice, perineum in točko G.

Shunga Soyo se ponaša z dvema močnima motorjema, ki jih upravljate posebaj. Eden se nahaja v gredi, ki stimulira g-točko in eden na zunanjem delu, ki stimulira klitoris, sramne ustnice in perineum. Oba motorja ponujata deset načinov divje vznemirljivih vibracij, ki vas bodo spremljale do številnih nepozabnih orgazmov. Vsak način vibriranja ustreza barvi led lučke, zato je hitro in enostavno najti najljubšega! Za vsakega od 10 načinov je mogoče prilagoditi intenzivnost vibracij do 5 stopenj. 

Vibrator Shunga Soyo je izdelan iz medicinskega silikona z dodatki iz ABS plastike in je vodoodoporen po IPX7 standardu. Polniti ga je mogoče preko priloženega USB kabla.

SHUNGA s ponosom predstavlja svojo novo linijo intimnih masažnih pripomočkov ki je ustvarjena za potrebe vsake ženske. Več ur so skrbno oblikovali in načrtovali, da bi oblikovali elegantne in razkošne igrače, ki izpolnjujejo zahteve žensk glede ergonomije, vibracij, kakovosti in predvsem doseganja užitka. Shungini inovativni, ekskluzivni in prefinjeni modeli vas bodo vodili do vrhunca spolnega vzburjenja; ženskega orgazma. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje