Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator za pare Nalone Coco

Šifra izdelka: D-211171 | EAN koda: 700461169857
16,95 €
Ni na zalogi! Predvidoma po: 25. marec
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Nalone

Opis

Vibrator Nalone Coco je erotična igračka za pare, ki omogoča uporabo tudi med spolnimi odnosi.

Na trgu in v naši ponudbi boste našli več erotičnih pripomočkov za pare, ki cenovno niso tako ugodni kot je Nalone Coco, saj se le ti razlikujejo glede na velikosti, vrste vibracij, kvaliteto in napajanje.

Nalone Coco je odličen za tiste, ki vibratorja za pare še niste imeli in bi pred nakupom dražjega modela radi preizkusili občutke in prednosti tovrstnih igračk. Coco je tudi 100% vodoodporen in ga boste lahko uporabili tudi z lubrikanti, v kadi ali pod tušem.

Coco je izdelan iz silikona, ki je telesu prijazen in nealergen ter zato popolnoma varen za uporabo. Napaja se z gumbno baterijo AG13, ki je priložena in zadošča za 30 minut neprekinjene stimulacije.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje