Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator za pare Satisfyer Double Joy APP vijoličen

Šifra izdelka: J2008-16-3 | EAN koda: 4061504002408
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Smartphone App, Push button
Dolžina: 9,1 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Suitable for couples: Men + Woman
Vaginal stimulation: Yes
Noise level: Normal
Stimulation: Clitoral stimulation, G-spot stimulation, Penis stimulation, Vaginal stimulation
Charging Time: 120 min
Charger: USB plug

Opis

Zapeljevanje, raznolikost in strast: ali bo vaše resnično ljubezensko življenje vedno ostalo v oblaku, skozi rjuhe lahko zaveje svež veter! Običajne orgazme sedaj lahko popeljete še višje: z vibratorjem za pare Double Joy iz medicinskega silikona, ki ga lahko nadzorujete preko aplikacije, postane vaš seksi čas še bolj intenziven. S svojim ergonomskim in prilagodljivim dizajnom se elegantno prilega in zagotavlja odmerek dodatne čarobnosti s pritiskom na gumb.

Double Joy zagotavlja nepozabne skupne trenutke: med seksom je vibrator v obliki črke U preprosto vstavljen, tako da lahko obe strani uživata v močnih vibracijah. Medtem ko zgornji, širši del spodbuja vaš klitoris od zunaj, druga stran igrače zagotavlja draženje točke G ter penisa. Oba konca vibrirata enako močno, zahvaljujoč motorjema. Zahvaljujoč praktičnemu nadzoru aplikacije lahko programe udobno spreminjate tudi v trenutkih ekstremnega ekstaze.

Double Joy je opremljen s polnilnimi baterijami, ki jih napolnite preko priloženega USB kabla in je zato okolju prijazen. 

Tega ne smete zamuditi: nova aplikacija Satisfyer Connect vam ponuja edinstvene in neskončne možnosti uporabe. Aplikacija je združljiva s katerim koli pametnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom, ki podpira Android ali IOS sistem. Aplikacijo poiščete v Google ali App store-u in si jo brezplačno namestite na vašo napravo. Preko Bluetooth sistema povežete vašo napravo in Double Joy. Doživite zabavne dogodivščine: daljinski upravljalnik in ekskluzivne funkcije, kot so haptično programiranje, neskončno nastavljivi programi vibracij, zaznavanje gibanja ali celo interakcija različnih povezanih igrač - poskusite in pričakujte nove funkcije vsak mesec! 

Bodite del R-Love-utiona in na svoj pametni telefon prenesite brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect!

Zaradi uspešnega medsebojnega vpliva spolnega počutja in tehnologije je aplikacija Satisfyer Connect prejela svetovno priznano nagrado CES TWICE Picks. Žirija CES je posebej pohvalila haptično programiranje, zaznavanje gibanja in sposobnost ustvarjanja novih programov za vibracije.

Nagrada CES TWICE Picks Award se podeljuje le najboljšim potrošniškim izdelkom na svetu.

Vibrator deluje tudi brez aplikacije!

Podrobnosti:

  • material: silikon
  • napajanje: polnilec (USB)
  • 100% vodotesen

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje