Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator za pare Intense Bruno, vijoličen

Šifra izdelka: D-227613 | EAN koda: 8435565925284
44,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense

Opis

Vibrator za pare Intense Bruno bo poskrbel za dodaten užitek pri seksu s partnerjem ali v samotnih uricah. Bruno je ergonomsko oblikovan vibrator, ki hkrati stimulira dve glavni točki užitka - G-točko in klitoris. Bruno je izdelan iz mehkega silikona, ki je varen za telo, hipoalergen in brez ftalatov. 

V notranjosti se skrivata dva izjemno močna a tiha motorčka, eden se skriva v zgornjem delu, ki draži klitoris, drugi pa v spodnjem delu, ki draži G-točko. Za upravljanje je priložen daljinski upravljalnik, s katerim enostavno menjavate hitrost in načine vibriranja, vse to pa je mogoče tudi na gumbih na vibratorju. Daljinski upravljalnik ima domet 3 metre

Bruno vsebuje polnilno baterijo, ki jo polnite s priloženim USB polnilcem

Ker je vodooporen po standardu IPX6, ga lahko tudi potopite pod vodo in z njim uživate v kadi ali pod tušem. 

Uporaba:

Vibrator za pare Burno je izredno preprost za uporabo, enostavno ga namestite tako da boste ožji del nastavili na svojo G-točko, širši del pa na vaš klitoris, s tem boste lahko istočasno dražili obe erogeni coni.

Ko ga boste uporabljali v paru ga namestite enako in se obenem spolnosti posvetite enako kot do sedaj. Med seksom bo tako ta edinstven erotični pripomoček poskrbel tudi za draženje vašega partnerja saj bo skupaj z vami užival ob prijetnih vibracijah.

Predlagamo da vibrator uporabite z lubrikantom saj boste tako lahko doživeli vse prednosti in popolne užitke, ki vam jih nudi ta edinstvena erotična igračka. Ob uporabi lubrikanta uporabite lubrikant na vodni osnovi, saj je vibrator izdelan iz silikona in bi lubrikanti na silikonski osnovi lahko izdelek poškodovali.

Glavne lastnosti:

  • material: 100% silikon
  • 100% vodoodporen
  • 10 načinov vibriranja
  • polnjenje preko USB magnetnega polnilca - polnilec priložen

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje