Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni vibrator za pare Rocks-Off Cocktail črn

Šifra izdelka: E32411 | EAN koda: 811041014587
90,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Rocks Off
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Suitable for anal penetration: Yes
Operation: Push button
Dolžina: 11,4 cm
Insertable depth: 9,2 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Suitable for couples: Men + Woman
Run time: 60 min
Analna stimulacija: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Noise level: Normal
Stimulation: Anal stimulation, Vaginal stimulation
Charging Time: 60 min
Charger: USB plug

Opis

Inovacija Cocktail priznane znamke Rocks-Off, ki kot prvi na trgu predstavlja vibrator za pare, ki bo zadovoljil tudi ljubiteljice analnega seksa.

Cocktail je tako vibrator za pare in analni čep v enem, ki ponuja nepozabno stimulacijo obeh partnerjev med spolnim odnosom. Čep boste uporabnice nežnejšega spola namestile kot običajno, medtem, ko boste ožji gibljivi del vibratorja vstavile v vagino, le ta pa bo poskrbel za odlično stimulacijo penisa vašega partnerja med spolnim odnosom. 

Vibrator nudi 10 različnih intenzivnosti in 10 pulzacijskih programov, ki jih bosta s partnerjem upravljala preko daljinskega upravljalnika, kar omogoča še enostavnejšo uporabo in boljšo izkušnjo. Poleg tega sta tako vibrator, kot daljinski upravljalnik vodoodporna in primerna za uporabo tudi v kadi ali pod tušem. Polnilna baterija z enim polnjenjem, ki traja približno 1 uro omogoča 1 uro brezskrbne uporabe te edinstvene igračke za pare.

Cocktail je izdelan iz mehkega, svilnatega silikona, ki se lepo prilega vašemu telesu in je obenem dovolj trd, da poskrbi za odlično stimulacijo ravno na mestih, kjer si je najbolj želite.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje