Dostava in prevzem

Dostava in prevzem 

 

Pošiljke naročene preko spletne trgovine gtocka.si dostavljamo preko pogodbenih partnerjev Pošta Slovenije in GLS. Prodajalec si v izrednih primerih pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

 

Naročila oddana preko spletne trgovine Gtočka.si dostavljamo samo na območju Republike Slovenije in Hrvaške. V kolikor nimate veljavnega naslova v Republiki Sloveniji ali na Hrvaškem, lahko pošiljko prevzamete osebno na našem prevzemnem mestu v Kranju ali v enem izmed paketomatov Pošte Slovenije ali GLS paketni trgovini. Če želite dostavo paketa v katero koli drugo državo v EU lahko paket pripravimo, dostavo pa uredite sami preko izbranega ponudnika in nosite s tem povezane stroške.

 

Strošek dostave za naročilo na območju Republike Slovenije je 3,70€ in 6,50€ na območju Republike Hrvaške, ne glede na težo ali količino paketov. V primeru, da skupni znesek naročila presega vrednost 50€ pa je dostava brezplačna tako v Republiki Sloveniji kot na Hrvaškem. Dostava je brezplačna tudi za določene izdelke, katere prodajalec sprotno lahko spreminja in objavlja (v primeru akcijske ponudbe), če ob takšnem izdelku kupite tudi druge izdelke, brezplačna poštnina velja za celotno naročilo.

 

Možnosti dostave in cene za območje Republike Slovenije

 

  •         Dostava na dom z GLS dostavno službo – 3,70€
  •         Dostava v GLS Paketno trgovino ali GLS paketomat – 3,70€
  •         Osebni prevzem na prevzemnem mestu v Kranju – Brezplačno
  •         Dostava na dom s Pošto Slovenije – 3,70€
  •         Poštno ležeče – dostava v vašo poštno poslovalnico – 3,70€
  •         Dostava v PS Paketomat – 3,70€
  •         Dostava na BS Petrol s Pošto Slovenije – 3,70€

Možnosti dostave in cene za območje Republike Hrvaške

 

  •         Dostava na dom z GLS dostavno službo – 6,50€

Čas dostave in odpreme paketa

 

GLS

 

V kolikor je bilo naročilo oddano do 12. ure, kot način plačila pa je bil izbran katerikoli način z izjemo plačila po predračunu in je naročeno blago na zalogi v skladišču prodajalca, si bomo prizadevali, da naročene izdelke prejmete že naslednji dan. Kljub navedenemu velja splošni dostavni rok 2-3 delovne dni.

 

Pošta Slovenije

 

V kolikor je bilo naročilo oddano do 14. ure, kot način plačila pa je bil izbran katerikoli način z izjemo plačila po predračunu in je naročeno blago na zalogi v skladišču prodajalca, si bomo prizadevali, da naročene izdelke prejmete že naslednji dan. Kljub navedenemu velja splošni dostavni rok 2-3 delovne dni.

 

Prodajalec ne prevzema odgovornosti v primeru zamude dostave. Vse spore in poizvedbe, ki izhajajo iz tega naslova mora uporabnik uveljavljati zoper izbranega ponudnika dostavnih storitev, katerega je uporabnik izbral pod možnostmi dostave. V primeru, da uporabnika ob dostavi ni na naslovu, bo dostavljalec pustil obvestilo o dostavi ali kupca obvestil preko oddanih kontaktnih podatkov ob naročilu z možnostjo ponovne dostave ali dostave v paketomat PS oz. GLS ali paketno trgovino GLS.

 

V primeru izbranega načina plačila po predračunu roki iz prejšnjega odstavka pričnejo teči z dnem prejema plačila na transakcijski račun podjetja.

 

Osebni prevzem

 

Osebni prevzem naročenih izdelkov v spletni trgovini gtocka.si je možen na prevzemnem mestu v Kranju. Vaš paket bo na prevzem pripravljen najkasneje v roku 1 ure po oddaji naročila, v kolikor je naročeno blago na zalogi v skladišču.

 

Prevzemno mesto se nahaja na Bleiweisovi cesti 30, 4000 Kranj v poslovni stavbi Center Gorenjske (bivša Gorenjska oblačila). Osebni prevzem paketa lahko opravite vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro. Paket lahko prevzamete po prejetem obvestilu, da je bil paket pripravljen na prevzem. Osebni prevzem je brezplačen. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 040 819 384.

 

Če uporabnik pri prevzemu pošiljke opazi, da je pošiljka poškodovana, mora o tem na kraju obvestiti dostavljalca, kateri mora izpolniti zapisnik o poškodovani pošiljki.

 

Doplačila ob dostavi

 

V posameznih primerih je kupec za prevzem paketa ali plačilo odkupnine dolžan plačati provizijo, ki jo zaračunavajo dostavne službe ali ponudniki za prevzem paketa.

V spodnjem seznamu so prikazana doplačila, ki jih zaračunavajo ponudniki za plačilo odkupnine ali prevzem paketa:

 

Dostava na dom z GLS dostavno službo – NI DOPLAČIL

Dostava v GLS Paketno trgovino – DOPLAČIILO v primeru dostave na BS Petrol, OMV ali trafiko 3DVA v znesku 1,05€ za plačilo odkupnine. Dodatno doplačilo za vročanje paketa na BS Petrol v znesku 0,45€

Dostava v GLS paketomat – NI DOPLAČIL

Osebni prevzem na prevzemnem mestu v Kranju – NI DOPLAČIL

Dostava na dom s Pošto Slovenije – NI DOPLAČIL

Poštno ležeče – dostava v vašo poštno poslovalnico – NI DOPLAČIL

Dostava v PS Paketomat – NI DOPLAČIL

Dostava na BS Petrol s Pošto Slovenije – DOPLAČILO za vročanje paketa na BS Petrol v znesku 0,45€

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici