Dostava in prevzem

Tvoje naročilo iz spletne trgovine Gtocka.si bodo na tvoj dom dostavili kurirji dostavne službe GLS ali Pošte Slovenije. Svoje naročilo pa lahko prevzameš tudi na našem prevzemnem mestu v Ljubljani.

 

Cena:

 

Enotna cena dostave za pošiljke na območju Republike Slovenije je 3,70€ za naročilo, če pa skupni znesek tvojega naročila presega 60€ je dostava brezplačna. Osebni prevzem paketa v našem razstavnem salonu je brezplačen.

 

Čas dostave:

 

Čas odpreme in dostave paketa je odvisen od časa oddaje tvojega naročila. Če boš naročilo oddal/a med tednom se bomo potrudili, da tvoj paket odpošljemo še isti dan, če naročilo sestavljajo izdelki, ki so v trenutku naročila na zalogi v našem skladišču - izdelki označeni z DOBAVA TAKOJ. Naročila oddana in naročena z dostavo GLS bodo odposlana isti dan, če so bila oddana do 12.00 ure. Naročila naročena z dostavo Pošta Slovenije bodo odposlana še isti dan, če bomo tvoje naročilo prejeli do 14.00 ure.

 

Naročilo za osebni prevzem v našem razstavnem salonu bomo na prevzem pripravili najkasneje v roku 1 ure, če boš naročilo oddal/a med delovnim časom, ki je vsak delovnik (od ponedeljka do petka) med 8.00 in 16.00 uro. 

 

Možnosti dostave:

 

Dostavno službo lahko po želji izbereš v postopku nakupa, kjer boš lahko izbiral/a tudi način dostave tvojega naročila. Na izbiro imaš več različnih dostavnih možnosti, ki so odvisne tudi od izbire dostavne službe.

 

Ob izbiri dostavne službe GLS lahko izbiraš med dostavo na dom ali dostavo v eno izmed GLS paketnih trgovin (GLS Paketomat, bencinski servisi MOL, OMV in Petrol ter trafike 3Dva).

 

Pri izbiri dostavne službe Pošta Slovenije pa lahko paket prav tako naročiš na dom, v PS Paketomat, na bencinski servis Petrol ali izbereš dostavo Poštno ležeče. V zadnjem primeru te bo paket brez dostave na dom počakal kar v tvoji poštni poslovalnici.

 

Vsi načine dostave lahko izbereš ne glede na to, kakšen način plačila svojega naročila izbereš. Če boš svoje naročilo plačal/a ob prevzemu lahko ob dostavi z dostavno službo GLS svoj paket kurirju plačaš tudi s kartico, medtem ko kurirji Pošte Slovenije za plačilo sprejemajo le gotovino. 

 

V posameznih primerih boš za prevzem paketa ali plačilo odkupnine dolžan plačati provizijo, ki jo zaračunavajo dostavne službe ali ponudniki za prevzem paketa. Kdaj in koliko znaša provizija za prevzem paketa si preberi v splošnih pogojih za dostavo in prevzem pošiljk, kjer najdeš tudi vse ostale informacije o dostavi.6

 

Pošiljke naročene preko spletne trgovine gtocka.si dostavljamo preko pogodbenih partnerjev Pošta Slovenije in GLS. Prodajalec si v izrednih primerih pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Naročila oddana preko spletne trgovine Gtočka.si dostavljamo samo na območju Republike Slovenije in Hrvaške. V kolikor nimate veljavnega naslova v Republiki Sloveniji ali na Hrvaškem, lahko pošiljko prevzamete osebno na našem prevzemnem mestu v Ljubljani ali v enem izmed paketomatov Pošte Slovenije ali GLS paketni trgovini. Če želite dostavo paketa v katero koli drugo državo v EU lahko paket pripravimo, dostavo pa uredite sami preko izbranega ponudnika in nosite s tem povezane stroške.

 

Strošek dostave za naročilo na območju Republike Slovenije je 3,70€ in 6,50€ na območju Republike Hrvaške, ne glede na težo ali količino paketov. V primeru, da skupni znesek naročila presega vrednost 60€ pa je dostava brezplačna tako v Republiki Sloveniji kot na Hrvaškem. Dostava je brezplačna tudi za določene izdelke, katere prodajalec sprotno lahko spreminja in objavlja (v primeru akcijske ponudbe), če ob takšnem izdelku kupite tudi druge izdelke, brezplačna poštnina velja za celotno naročilo.

 

Možnosti dostave in cene za območje Republike Slovenije

 

  •         Dostava na dom z GLS dostavno službo – 3,70€
  •         Dostava v GLS Paketno trgovino ali GLS paketomat – 3,70€
  •         Osebni prevzem na prevzemnem mestu v Ljubljani – Brezplačno
  •         Dostava na dom s Pošto Slovenije – 3,70€
  •         Poštno ležeče – dostava v vašo poštno poslovalnico – 3,70€
  •         Dostava v PS Paketomat – 3,70€
  •         Dostava na BS Petrol s Pošto Slovenije – 3,70€

Možnosti dostave in cene za območje Republike Hrvaške

 

  •         Dostava na dom z GLS dostavno službo – 6,50€

Čas dostave in odpreme paketa

 

GLS

 

V kolikor je bilo naročilo oddano do 12. ure, kot način plačila pa je bil izbran katerikoli način z izjemo plačila po predračunu in je naročeno blago na zalogi v skladišču prodajalca, si bomo prizadevali, da naročene izdelke prejmete že naslednji dan. Kljub navedenemu velja splošni dostavni rok 2-3 delovne dni.

 

Pošta Slovenije

 

V kolikor je bilo naročilo oddano do 14. ure, kot način plačila pa je bil izbran katerikoli način z izjemo plačila po predračunu in je naročeno blago na zalogi v skladišču prodajalca, si bomo prizadevali, da naročene izdelke prejmete že naslednji dan. Kljub navedenemu velja splošni dostavni rok 2-3 delovne dni.

 

Prodajalec ne prevzema odgovornosti v primeru zamude dostave. Vse spore in poizvedbe, ki izhajajo iz tega naslova mora uporabnik uveljavljati zoper izbranega ponudnika dostavnih storitev, katerega je uporabnik izbral pod možnostmi dostave. V primeru, da uporabnika ob dostavi ni na naslovu, bo dostavljalec pustil obvestilo o dostavi ali kupca obvestil preko oddanih kontaktnih podatkov ob naročilu z možnostjo ponovne dostave ali dostave v paketomat PS oz. GLS ali paketno trgovino GLS.

 

V primeru izbranega načina plačila po predračunu roki iz prejšnjega odstavka pričnejo teči z dnem prejema plačila na transakcijski račun podjetja.

 

 

Če uporabnik pri prevzemu pošiljke opazi, da je pošiljka poškodovana, mora o tem na kraju obvestiti dostavljalca, kateri mora izpolniti zapisnik o poškodovani pošiljki.

 

Doplačila ob dostavi

 

V posameznih primerih je kupec za prevzem paketa ali plačilo odkupnine dolžan plačati provizijo, ki jo zaračunavajo dostavne službe ali ponudniki za prevzem paketa.

V spodnjem seznamu so prikazana doplačila, ki jih zaračunavajo ponudniki za plačilo odkupnine ali prevzem paketa:

 

Dostava na dom z GLS dostavno službo – NI DOPLAČIL

Dostava v GLS Paketno trgovino – DOPLAČILO v primeru dostave na BS Petrol, OMV ali trafiko 3DVA v znesku 1,05€ za plačilo odkupnine. Dodatno doplačilo za vročanje paketa na BS Petrol v znesku 0,45€

Dostava v GLS paketomat – NI DOPLAČIL

Osebni prevzem na prevzemnem mestu v Ljubljani– NI DOPLAČIL

Dostava na dom s Pošto Slovenije – NI DOPLAČIL

Poštno ležeče – dostava v vašo poštno poslovalnico – NI DOPLAČIL

Dostava v PS Paketomat – NI DOPLAČIL

Dostava na BS Petrol s Pošto Slovenije – DOPLAČILO za vročanje paketa na BS Petrol v znesku 0,45€

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici