Dostava in prevzem

Dostava in prevzem 

Dostava je možna samo na območju Republike Slovenije. Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije ali dostavna služba DPD, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito. V kolikor nimate veljavnega naslova v Republiki Sloveniji, morate za dostavo izbrati in posredovati drug naslov z območja Republike Slovenije. To storite tako, da v koraku 2 Naslovi kliknete na »+dodaj nov naslov«. 

Strošek dostave za naročilo je 3,50€ ne glede na težo ali količino paketov. V primeru, da skupni znesek naročila presega vrednost 50€ pa je dostava brezplačna. Dostava je brezplačna tudi za določene izdelke, katere prodajalec sprotno lahko spreminja in objavlja (v primeru akcijske ponudbe), če ob takšnem izdelku kupite tudi druge izdelke, brezplačna poštnina velja za celotno naročilo. V kolikor je bilo naročilo oddano do 15. ure, kot način plačila pa je bil izbran katerikoli način z izjemo plačila po predračunu in je naročeno blago na zalogi v skladišču prodajalca, si bomo prizadevali, da naročene izdelke prejmete že naslednji dan.  Kljub navedenemu velja splošni dostavni rok 2-3 delovne dni. 

Prodajalec ne prevzema odgovornosti v primeru zamude dostave. Vse spore in poizvedbe, ki izhajajo iz tega naslova mora uporabnik uveljavljati zoper izbranega ponudnika dostavnih storitev, katerega je uporabnik izbral pod možnostmi dostave. . V primeru, da uporabnika ob dostavi ni na naslovu, bo dostavljalec pustil obvestilo o dostavi in kontakt za dogovor o novem roku dostave.

V primeru izbranega načina plačila po predračunu roki iz prejšnjega odstavka pričnejo teči z dnem prejema plačila na transakcijski račun podjetja. 

Osebni prevzem naročenih izdelkov v spletni trgovini gtocka.si je možen na sedežu podjetja, v kolikor bo v postopku nakupa kot način dostave izbran osebni prevzem. Za čas osebnega prevzema se lahko dogovorite na tel. št. +386 (0)40 819 384 ali preko e-pošte na naslov info@gtocka.si. Osebni prevzem je brezplačen. Če uporabnik pri prevzemu pošiljke opazi, da je pošiljka poškodovana, mora o tem na kraju obvestiti dostavljalca, kateri mora izpolniti zapisnik o poškodovani pošiljki.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici