Promocijske kode

Promocijske kode so praktično nepogrešljiv del vsake spletne trgovine. In ja, tudi pri nas jih uporabljamo za promoviranje blagovnih znamk, spletne trgovine ali posameznih izdelkov. Tako lahko vedno znova nakupuješ ceneje, mi pa bomo vsako tvoje naročilo s še večjim veseljem pripravili in čim prej dostavili na tvoj naslov.

 

Promocijske kode največkrat najdeš na družbenih omrežjih, občasno pa jih seveda objavimo tudi na drugih spletnih straneh, v medijih, letakih ali pa ti jo pošljemo kar na tvoj e-naslov, če si prijavljen/a na prejemanje naših e-novičk.

Promocijske kode ti prinašajo različne popuste. Nekatere ti prinašajo popust na celotni nakup, nekatere le za določene znamke ali izdelke, spet druge pa ti prinesejo brezplačno poštnino ali celo brezplačen izdelek ob nakupu drugih izdelkov.

 

Če ne želiš zamuditi privlačnih popustov, brezplačne poštnine in drugih ugodnosti te zato vabimo, da nas poiščeš in se nam pridružiš na družbenih omrežjih Instagram, TikTok in Facebook. Na vseh omenjenih boš naš profil našel/la pod imenom Gtocka.si.

 

Če imaš še kakšno vprašanje ali potrebuješ dodatne informacije pa smo ti vedno na voljo na telefonski številki ali e-mailu.

 

Promocijske kode izdaja prodajalec za lastno promoviranje določenih izdelkov, znamk ali storitev.

Promocijske kode, ki jih lahko koristite v spletni trgovini Gtocka.si so lahko objavljene na družabnih omrežjih, kateri koli spletni strani podjetja, poslani po elektronski pošti ali objavljene v katerem koli drugem javnem mediju, letaku, prireditvi ipd...

Promocijska koda lahko vsebuje znesek ali odstotek popusta in je lahko uporabljena le enkratno za vsako naročilo. Promocijske kode so časovno omejene, veljavnost ponudbe pa je prodajalec dolžan objaviti ob objavi kode.

Ugodnosti ali popusti pridobljeni z uporabo promocijske kode se med seboj ne seštevajo. Pri vsakem oddanem naročilu lahko izkoristite samo eno promocijsko kodo.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici