Darilni boni

Darilni boni so del prodajnega programa spletne trgovine gtocka.si. Darilni bon uporabnik po naročilu prejme v fizični obliki. Na željo uporabnika lahko darilni bon prejme tudi v elektronski obliki, če to zahteva z opombo ob oddaji naročila.

 

Vsak darilni bon je označen z unikatno serijsko številko, prodajalec pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup preko spletne trgovine gtocka.si.

 

Uporabnik lahko izbira med različnimi vrednostmi darilnih bonov, ki so objavljeni v spletni trgovini, za unikatno vrednost bona pa je primoran kontaktirati prodajalca na elektronski naslov info@gtocka.si. Vrednost darilnega bona je lahko minimalno 10€ in maksimalno 1000€.

 

Z vsakim darilnim bonom uporabnik prejme promocijsko kodo, ki je enaka serijski številki bona in jo lahko uveljavlja za plačilo v postopku oddaje naročila na koraku »plačilo«.

 

Darilni bon je ob plačilu potrebno izkoristiti v celoti, saj morebitne razlike zneska darilnega bona ne vračamo v obliki drugega bona ali gotovine. Bon tako lahko izkoristite v celoti za plačilo vašega naročila ali delno plačilo, v kolikor je naročilo višje vrednosti od vrednosti darilnega bona.

Če bona ne morete izkoristiti v celoti, lahko pred izkoristkom bona zaprosite za zamenjavo bona v več manjših preko e-pošte na naslov info@gtocka.si ali telefonsko na 040 819 384.

 

Darilne bone kot del prodajnega programa najdete na strani Darilni boni.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici