Sprej za zakasnitev orgazma Stud
* slika je simbolična

Sprej za zakasnitev orgazma Stud

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
9,90 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 9 točk zvestobe!   

Predviden datum dostave: med in

Imate težave s prehitrim izlivom? Potem je sprej Stud 100 kot nalašč za vas! Stud je sprej za zakasnitev orgazma, deluje tako, da začasno zmanjša občutljivost penisa, saj njegove sestavine delujejo kot lokalni anestetik, zato Stud ob nanosu na penis povzroči manjšo občutljivost le tega in s tem zmanjšuje prekomerno draženje, tako pa nam omogoča da si podaljšamo čas od pričetka spolnega odnosa do izliva tudi do 200%.

Imate težave s prehitrim izlivom? Potem je sprej Stud 100 kot nalašč za vas!

Stud je sprej za zakasnitev orgazma, deluje tako, da začasno zmanjša občutljivost penisa, saj njegove sestavine delujejo kot lokalni anestetik, zato Stud ob nanosu na penis povzroči manjšo občutljivost le tega in s tem zmanjšuje prekomerno draženje, tako pa nam omogoča da si podaljšamo čas od pričetka spolnega odnosa do izliva tudi do 200%.

Sprej Stud lahko uporabljamo tudi v kombinaciji s kondomi in izdelki iz lateksa.

Uporaba:

Približno 10 minut pred spolnim odnosom nanesite sprej na glavico penisa, počakajte, da se sprej absorbira, nato lahko pričnete s spolnim odnosom s kondomom ali brez. Priporočena količina spreja je 2-5 pritiskov na sprej (1-2ml), je pa tudi odvisna od posameznika, priporočamo, da pričnete z manjšim nanosom in tako ugotovite kolikšen nanos boste potrebovali, ne nanesti pa več kot 8 nanosov naenkrat. (1 nanos = 1 pritisk na sprej)

Opozorila:

  • Hranite izven dosega otrok.
  • Izdelek ne sme priti v stik z očmi ali odprtimi ranami na koži.
  • Izdelek je namenjen samo zunanji uporabi, na koži, ne uživajte!
  • Hranite na hladnem in v temnem prostoru.
  • Ne uporabljajte med nosečnostjo partnerke.
  • Izdelek ni kontracepcijsko sredstvo.
  • Izdelka ne uporabljajte če ste vi ali vaša partnerka/partner alergični na katerokoli od sestavin.
  • Pred redno uporabo nanesite manjšo količino na roko, če se pojavi alergijska reakcija, sperite z vodo in izdelka ne uporabljajte.

*Čas in trajanje delovanja, moč delovanja ter vpliv na spolno življenje in samozavest so od primera do primera različni, ni nujno da boste ob uporabi spreja občutili zmanjšano občutljivost, podaljšali spolni odnos ali povečali osebno zadovoljstvo in samozavest, prav tako ni nujno da boste z uporabo vedno dosegli erekcijo oziroma dosegli enako močno erekcijo kot sicer. Prav tako so učinki na osebno srečo in medsebojne odnose posledica drugih dejavnikov.

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 13. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini Gtocka.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

10 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo