Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Gel za zakasnitev orgazma Sensuva On Bold Delay 29ml

Šifra izdelka: E27496 | EAN koda: 855559007419
20,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Sensuva

Opis

Sensuva On Bold Delay je namenjen zaviranju moške ejakulacije. Gel zaradi svojih sestavin zmanjša občutljivost penisa na dražljaje med učinkovanjem, kar lahko pripomore k uspešnemu nadzorovanju prezgodnjega izliva pri moških. Gel je namenjen zunanji uporabi na moških intimnih predelih.

Uporaba:

Pred spolno aktivnostjo nanesite tanko plast gela po celotnem penisu ter dobro vmasirajte. Po približno 10 minutah se gel dodobra absorbira in doseže poln učinek. Zmanjšanje občutljivosti penisa povzročajo sestavine gela, ki deluje kot lokalni anestetik.

Opozorila:

  • Hranite izven dosega otrok.
  • Izdelek ne sme priti v stik z očmi ali odprtimi ranami na koži.
  • Izdelek je namenjen samo zunanji uporabi, na koži, ne uživajte!
  • Hranite na hladnem in v temnem prostoru.
  • Ne uporabljajte med nosečnostjo partnerke.
  • Izdelek ni kontracepcijsko sredstvo.
  • Izdelka ne uporabljajte če ste vi ali vaša partnerka/partner alergični na katerokoli od sestavin.
  • Pred redno uporabo nanesite manjšo količino na roko, če se pojavi alergijska reakcija, sperite z vodo in izdelka ne uporabljajte.

*Čas in trajanje delovanja, moč delovanja ter vpliv na spolno življenje in samozavest so od primera do primera različni, ni nujno da boste ob uporabi gela občutili zmanjšano občutljivost, podaljšali spolni odnos ali povečali osebno zadovoljstvo in samozavest, prav tako ni nujno da boste z uporabo vedno dosegli erekcijo oziroma dosegli enako močno erekcijo kot sicer. Prav tako so učinki na osebno srečo in medsebojne odnose posledica drugih dejavnikov.

Sestavine

SD Alcohol 38-B, Propanediol, Glycerin (Vegetable), Water, Benzocaine, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Sucralose, Natural & Artificial Flavors, (May contain +/-) CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 6 ), CI 26100 (Red 17)

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje