Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rokav yvex Love Longer za zakasnitev orgazma

Šifra izdelka: 4270000873706 | EAN koda: 4270000873706
22,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: yvex

Opis

Rokav yvex Love Longer za daljše spolne odnose na povsem naraven način. Brez uporabe sprejev, krem ali drugih dodatkov.

yvex® Love Longer je svetovno edinstvena in patentirana inovacija iz severne Nemčije za neobrezane moške, s katero lahko za dlje časa odložite orgazem. Deluje na način desenzibilizacije penisa kar vodi v daljše spolne odnose, boljšo samozavest in zadovoljstvo obeh partnerjev.

Kako: Z daljšim nošenjem izdelka yvex® Love Longer se čez dan kožica na spolovilu ohranja v privzdignjenem stanju in glavica penisa ostaja izpostavljena. To lahko primerjamo z anatomskim stanjem obrezanega moškega. Ker je glavica sedaj izpostavljena zraku in majhnemu, a stalnemu trenju z oblačili, se zaradi tega preobčutljivost penisa po nekaj dneh zmanjša (učinek nevronske habituacije). *To povzroči trajno zakasnitev orgazma. *Odvisno od osebe do osebe

Pakiranje vsebuje 10 rokavov.

Lastnosti:

  • rokav za penis iz lateksa
  • primeren za neobrezane moške
  • za redno nošenje čez dan
  • naravna desenzibilizacija spolovila
  • trajna odložitev orgazma
  • brez kemičnih dodatkov
  • brez stranskih učinkov
  • dimenzije - dolžina: 5cm, premer: 3cm

Opomba: yvex Love Longer ni kondom in ni primeren za uporabo med spolnim odnosom. Menjajte ga vsak dan in ne uporabljajte ponovno.

Opozorilo: Izdelan iz naravnega gumijastega lateksa, ki lahko povzroči alergije.

5 najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov

1. Za koga je yvex® Love Longer primeren?

Za neobrezane moške vseh starosti. Kdaj naj nosim yvex® Love Longer ? Ne pri erekciji, temveč pri pripravi na ljubljenje. yvex® Love Longer lahko nosite ves dan med športom, v službi, v šoli, povsod.

2. Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?

Obsežni testi in analize so pokazali, da se prvi uspehi lahko pojavijo po 3-5 dneh (približno po 6-8 ur uporabe dnevno). Večina testiranih oseb je prve uspehe dosegla najpozneje po 10 dneh. Načeloma velja, da dlje ko ga nosite, boljši je uspeh.

3. Kako pogosto moram dlje časa nositi yvex® Love Longer?

Za dolgoročne rezultate in zaradi higiene priporočamo, da jih nosite redno in jih menjate vsak dan.

4. Ali se mora izdelek yvex® Love Longer tesno prilegati mojemu penisu, da doseže delovanje?

Ne, ni potrebno. Vsak penis je drugačen. Nekaterim se prilega bolj tesno, nekaterim nekoliko bolj ohlapno. Pomembno je le, da se vrhnji del kože penisa drži pod glavico. Priložena navodila za uporabo vam bodo pomagala pri uporabi, korak za korakom.

5. Ali obstajajo kakšni stranski učinki?

yvex® Love Longer je naraven izdelek izdelan iz naravnega kavčuka in ne vsebuje nobenih kemikalij, v nasprotju z drugimi izdelki, kot so tablete, razpršila ali kreme. Zato ob uporabi ni medicinskih stranskih učinkov.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje