Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Ženski kondomi Ormelle 5/1

Šifra izdelka: E32465 | EAN koda: 3760097684305
16,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Asha International
Barva: Transparent
Količina: 5
Condom Characteristics: Female condom
Condom Thickness: Normal
Condom Structure: Sleek
Suitable for: Women

Opis

Ženski kondomi Ormelle so izdelani iz prozornega lateksa zaradi česar je tudi manj glasen kot drugi ženski kondomi. Kondomi Ormelle imajo mehak obroček na zunanji strani kondoma in manjšega na notranji strani. Ta obročka omogočata, da se kondom vstavi vaginalno in med ljubljenjem ostane na svojem mestu.

Ni primeren za ženske ali moške z alergijo na lateks.  Ob pravilni uporabi kondom dobro ščiti pred spolno prenosljivimi boleznimi in nosečnostjo. Ženski kondomi Ormelle izpolnjujejo evropske norme in imajo certifikat ISO. Mehak material in mehak zunanji obroček kondomov Ormelle sta še posebej koristna. In seveda naravni občutek, ki ga kondom zagotavlja. Kondom lahko uporabljate z lubrikantom ali brez njega.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje