Izdelki znamke Happy Loky

Naprstni vibrator Happy Loky Ducky Naprstni vibrator Happy Loky Ducky

Na zalogi
Na zalogi
Posebni vibratorji

Naprstni vibrator Happy Loky Ducky

Happy Loky
D-224112
26,90 €
Odkrijte nov revolucionarni naprstni vibrator Happy Loky Ducky! Ducky je vibrator z neverjetno močjo vendar tako majhen, da ga lahko povsod vzamete s sabo. Je diskreten kot vaš ljubimec, močan kot dober človek in zabaven kot vaš najboljši prijatelj.
Vibracijski jajček Happy Loky Ocian Vibracijski jajček Happy Loky Ocian
Na zalogi pri dobavitelju
Vibracijski jajčki

Vibracijski jajček Happy Loky Ocian

Happy Loky
D-218513
32,90 €
Vibracijski jajček Happy Loky Ocian je inovativen jajček na daljinsko upravljanje, prekrit z mehkim in svilnatim silikonom, ki je popolnoma varen za telo in enostaven za čiščenje. Za upravljanje je priložen tudi črn daljinski upravljalnik, ki ima radij delovanje 5 metrov, kot nalašč za igro v paru.
Vibrator Happy Loky Miki Vibrator Happy Loky Miki

Na zalogi
Na zalogi
Rabbit vibratorji

Vibrator Happy Loky Miki

Happy Loky
D-218511
44,90 €
1 Mnenja
Rabbit vibrator Happy Loky Miki je izdelan iz silikona in je mehak in svilnat na dotik ter varen za uporabo. V notranjosti Happy Loky Miki-ja se skrivata dva izjemno močna in tiha motorčka, ki lahko delujeta ločeno ali skupaj in vas bosta razvajala s 7 različnimi stopnjami vibracij. Miki je ergonomsko oblikovan in zasnovan za stimulacijo G-točke ter...
Vibrator Happy Loky Mini Fun Vibrator Happy Loky Mini Fun

Na zalogi
Na zalogi
Vibratorji za G točko

Vibrator Happy Loky Mini Fun

Happy Loky
D-218512
42,90 €
Vibrator Happy Loky Mini Fun je izdelan iz silikona in je mehak in svilnat na dotik ter varen za uporabo. Izjemno močan in tih motorček vas bo razvajal s 7 različnimi stopnjami vibracij. Mini Fun je ergonomsko oblikovan in zasnovan za stimulacijo G-točke. Ker je 100% vodoodporen vas lahko razvaja tudi pod tušem ali v kadi. Vibrator se polni s priloženim...
Vibrator Happy Loky Panty Vibe Vibrator Happy Loky Panty Vibe

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijske hlačke

Vibrator Happy Loky Panty Vibe

Happy Loky
D-221315
49,90 €
Vibrator Happy Loky Panty Vibe se ponaša z močnim in tihim motorčkom, in ga boste brez težav skrile v hlačke.  Gladek in svilnat Happy Loky Panty Vibe je izdelan iz 100% medicinskega silikona in je popolnoma vodoodporen, torej vas lahko masira tudi pod tušem ali v kadi.
Vibrator za pare Happy Loky Funny Frog Vibrator za pare Happy Loky Funny Frog
Na zalogi pri dobavitelju
Vibratorji za pare

Vibrator za pare Happy Loky Funny Frog

Happy Loky
D-221316
54,90 €
Vibrator za pare Happy Loky Funny Frog vas bo očarala s svojo posebno obliko, ki jo je mogoče vključiti v katero koli ljubezensko igro in vsebuje 3 močne motorje: medtem ko je eden od njih skrit v zajetnem zgornjem delu, se druga dva skrivata na obeh spodnjih koncih.
Brezplačna poštnina!
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo