Izdelki znamke Lockdown

Razširite vajine BDSM igre na naslednjo raven ali si zagotovite dolgotrajno predigro s kletko za penis znamke Lockdown. Kletke za penis Lockdown bodo odlična izbira, da dominantni partnerki omogočite popoln nadzor. Zaradi svoje dostopne in praktične zasnove je enostavna za nošenje in primerna tudi za dolgotrajnejšo uporabo. Kletka preprečuje spolne užitke z samozadovoljevanjem, penetracijo, ter doseganjem polne erekcije, kar omogoča popolno dominanco.

Razširite vajine BDSM igre na naslednjo raven ali si zagotovite dolgotrajno predigro s kletko za penis znamke Lockdown. Kletke za penis Lockdown bodo odlična izbira, da dominantni partnerki omogočite popoln nadzor. Zaradi svoje dostopne in praktične zasnove je enostavna za nošenje in primerna tudi za dolgotrajnejšo uporabo. Kletka preprečuje spolne užitke z samozadovoljevanjem, penetracijo, ter doseganjem polne erekcije, kar omogoča popolno dominanco.

Manj
Kletka za penis Lockdown large Kletka za penis Lockdown large

Na zalogi
Na zalogi
Kletke za penis

Kletka za penis Lockdown large

Lockdown
LOCK003
49,90 €
49 točk
Ste pripravljeni na vznemirljivo suženjsko izkušnjo? Kletka za penis Lockdown je odličen erotični pripomoček za dominantne partnerke, saj vam z njo enostavno preprečijo samozadovoljevanje in penetracijo. Odlična izbira je tudi kot pripomoček za vznemirljivo predigro, saj moškemu med nošenjem preprečuje, da doseže popolno erekcijo, zato bo le ta po...
Prikazujem 1-1 od 1 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo