Seznam izdelkov znamke SevenCreations

Klistirka Anal Douch Klistirka Anal Douch 2

Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka Anal Douch

SevenCreations
E20141
12,90 €
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Namenjena je rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz kvalitetne PVC ter ABS plastike.
Realistični vibrator... Realistični vibrator... 2

Na zalogi
Na zalogi
Realistični vibratorji

Realistični vibrator Classic 21cm

SevenCreations
D-195424
19,90 €
Vibrator Classic je realistični vibrator, ki vam bo pričaral edinstvene občutke popolne penetracije ter ob tem nudil 7 vibracijskih programov, ki bodo užitek še stopnjevali. Vibrator je izdelan iz silikona in ABS plastike, je 100% vodoodporen in bo zato primeren tudi za uporabo pot tušem.
Stekleni dildo SevenCreations Dotted

Na zalogi
Na zalogi
Dildo iz stekla in kovine

Stekleni dildo SevenCreations Dotted

SevenCreations
D-207833
17,60 €
Stekleni dildo SevenCreations Dotted​ je odličen erotični pripomoček v vseh pogledih, glavica bo idealna za globoko stimulacijo, prav tako pa bo odlično dražila vašo G-točko, srednji del dilda pa je prekrit s pikčastimi izboklinami, ki bodo poskrbele za popolno stimulacijo med penetracijo.
Vibracijski metuljček...

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček Butterfly

SevenCreations
3000004674
17,90 €
Nosite vibracijski metuljček pod svojimi oblačili in uživajte kjer koli pa nihče ne bo vedel. Metuljček je oblikovan tako, da stimulira vaš ščegetavček. Daljinski upravljalnik omogoča menjavanje vibracij. Najprej vas bo malo požgečkal, potem pa nudil ogromno užitkov. Metuljčka je enostavno nositi, saj ima priložene trakovi za noge s katerimi ga pritrdite. 
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo