Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Satisfyer Breeze moder

Šifra izdelka: J2018-127-1 | EAN koda: 4061504003443
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Blue
Material: Silicone
Vibrations: Vibration and pulsation
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Push button
Dolžina: 9,8 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 11
Penetration: No
Waterproof: Yes
Pulsation: Več nastavitev
Noise level: Normal
Stimulation: Clitoral stimulation
Charger: USB plug

Opis

Stimulator Satisfyer Breeze: stimulacija klitorisa s tlačnimi valovi.

Satisfyer Love Breeze je s svojo priročno obliko idealen vibrator s tlačnimi valovi za na pot: s čutno kombinacijo tlačnih valov in ščemečega podtlaka brez dotika stimulira klitoris z 11 raznolikimi intenzivnostmi, ki jih je mogoče priročno nadzorovati s pomočjo intuitivnega upravljalnega polja. Njegova kompaktna oblika omogoča, da ga enostavno pospraviš v torbico, njegove polnilne baterije pa poskrbijo, da je vedno pripravljen, ko hrepeniš po čutni stimulaciji klitorisa.

Katere so dodatne prednosti izdelka Satisfyer Breeze? Glava modela Love Breeze je izdelana iz telesu prijaznega higienskega silikona ter med uporabo popolnoma obdaja klitoris. Material je posebej prožen in navduši s svojimi nežnimi občutki. Zahvaljujoč vodoodporni izdelavi (IPX7) se Satisfyer Breeze ne ustavi niti pod tušem ali v kopalni kadi – hkrati pa ga je mogoče enostavno očistiti tudi s toplo vodo in blagim milom. Če prinašalcu užitkov zmanjka sape, lahko njegove vgrajene baterije ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje