Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Rithual Shushu, rdeč

Šifra izdelka: D-225031 | EAN koda: 8435565909451
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Rithual

Opis

Neverjetni klitoralni orgazmi! Spektakularna tehnologija stimulatorja Ritual Shushu ki stimulira klitoris, ne da bi se ga dotaknil, in eksplozija orgazmov. Kompakten in eleganten stimulator klitorisa je zelo enostaven za uporabo.

Zakaj Rithual Shushu? Navajamo vam 10 ekskluzivnih razlogov, zaradi katerih vas bo Shushu prepričal!

1. Neverjetna moč

2. Vibracije in sesanje v eni sami igrački

3. Kompaktna velikost, edinstvena na trgu, odlična za na pot, velikost omogoča, da jo v torbi nosite v pisarno ali na potovanje.

4. Silikon, ki je varen za vaše telo

5. Ergonomska oblika

6. Hiter in zagotovljen orgazem

7. Testirano s strani 20 poklicnih žensk v erotičnem sektorju, ki zagotavljajo 100-odstotno učinkovitost

8. Silikonska glava, ki stimulira vse vaše čute

9. Ekskluzivna barva, ki združuje sprostitev in razkošje

10. Edinstvena cena na trgu.

Stimulator Rithual Shushu bo uresničil vaše najbolj mokre sanje. Popolna kombinacija čarobnih vibracij s sesanjem skozi močne impulze, ki bodo povzročili vznemirljive valove. Prilagodljiva medicinska silikonska konica obkroža vaš ljubezenski gumbek, tako da njegovo notranjost brez stika pogladi s 3 vzorci in 4 stopnjami intenzivnosti tlačnih valov, medtem ko zgornji del vibrira okoli njega s 3 vzorci in 4 stopnjami intenzivnosti s programi v enem samem gumbu, ki je enostaven za uporabo. Čisto poželenje užitka se je spremenilo v orgazme in krike. S tem boste dobili veliko bolj intenzivne in živahne orgazme. Shushu Rithual je opremljen z vgrajenimi baterijami, tako da ga je mogoče napolniti, ne da bi škodovali okolju. S priloženim USB magnetnim polnilcem lahko Shushu napolnite kjer koli in kadar koli.

Za popolne užitke priporočamo uporabo lubrikanta, le ta naj bo izdelan na vodni osnovi, saj bi lubrikant na silikonski lahko škodoval materialu..

Pred in po vsaki uporabi stimulator očistite s čistilom erotičnih igračk in ga dobro osušite.

Lastnosti:

  • Material: 100% medicinski silikon
  • 8 stopenj vibriranja
  • 6 načinov vibriranja
  • Brez ftalatov

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje