Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Satisfyer Pearl Diver zelen

Šifra izdelka: D-231423 | EAN koda: 4061504037233
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Green
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Push button
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 23
Waterproof: Yes
Pulsation: Več nastavitev
Noise level: Very quiet
Num of Motors: 2
Stimulation: Clitoral stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Stimulator Satisfyer Pearl Diver zagotavlja, da boš zasijala kot biser! Pearl Diver je najlepša inovacija dvojnega stimulatorja znamke Satisfyer. Izkusi Air Pulse zračno tehnologijo v kombinaciji z vibracijami za še intenzivnejšo stimulacijo klitorisa.

Kaj ti lahko vibrator Satisfyer Pearl Diver še ponudi?

Ta prikupen, barvit in igrivo oblikovan iskalec užitka, ki je idealen tudi za začetnice, zagotavlja bolj raznovrstne občutke in je opremljen z obilico občutkov, v katerih lahko uživaš!

Z dvema neodvisno krmiljenima motorjema lahko z modelom Pearl Diver raziščeš 11 različnih jakosti tlačnih valov in 12 nastavitev vibracij, skupaj 132 različnih prijetnih kombinacij. Kompaktno obliko, podobno školjki, zlahka držiš v rokah, dodaten užitek pa se skriva v rebrastem detajlu.

Pearl Diver je izdelan iz silikona, ki je telesu prijazen in popolnoma varen za uporabo. Ko mu zmanjka sape, ga enostavno napolniš s priloženim USB magnetnim polnilnim kablom. Stimulator je vodoodporen (IPX7), zato se z njim lahko potopiš globoko tudi v kopalni kadi.

Čiščenje je popolnoma enostavno s toplo vodo in blagim milom – z nekaj pritiski na razpršilec čistila za erotične izdelke lahko material dodatno razkužiš pred in po vsaki uporabi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje