Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Lelo Sila Cruise roza

Šifra izdelka: 8564 | EAN koda: 7350075028564
189,00 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: LELO
Barva: Pink
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Dolžina: 80 x 75 x 35 mm
Suitable for: Women
Suitable lubricant: Water Based
Zaščita za potovanja: Da
Waterproof: Yes
Run time: 60-120 min
Stimulation: Clitoral stimulation
Charging Time: 120 min
Charger: USB plug

Opis

Spoznajte svoje najgloblje fantazije s stimulatorjem Lelo Sila Cruise, idealno izbiro za začetnike na pragu čutnega raziskovanja. Dosezite sanjski vrhunec z nežnimi valovi, ki jih boste čutili odmevati od glave do pet. Lelo Sila Cruise ponuja nov način doživljanja predigre ali solo igre, saj vas draži, da vrhunec dosežete počasi, medtem ko poslušate svoje telo za intenzivnejši orgazem.

Tehnologija Cruise Control, vgrajena v Lelo Sila Cruise, poskrbi, da je edinstveno pulziranje med uporabo konstantno, zato se ob močnem pritisku ob telo sprosti dodatna moč za intenzivno in globoko sprostitev. Oblikujte svojo spolno izkušnjo z njegovimi mehkejšimi, globljimi in na splošno večjimi usti, ki vam bodo zagotovila popolno zadovoljstvo od zgoraj do spodaj.

KAKO DELUJE PATENTIRANA TEHNOLOGIJA CRUISE CONTROL?

Sistem Cruise Control, ki ga je posebej razvil Lelo, med običajno uporabo rezervira 20 % polne moči SILA™ Cruise, tako da ko Silo Cruise močno pritisnete ob telo in motorju začne zmanjševati moč, se sprosti dodatnih 20 %, tako da se intenzivnost ne zmanjša. Ne gre za nastavitev, temveč za popolnoma samodejno delovanje, ki odpravlja edino najpogostejšo pritožbo na izdelke za užitek.

S priloženim polnilnim kablom USB lahko Silo Cruise vzamete kamorkoli greste. Gladko, nepremočljivo zasnovo pa je neverjetno enostavno vzdrževati. Izbirate lahko med 8 različnimi načini in stopnjami intenzivnosti. Popolnoma napolnjen stimulator Sila Cruise lahko uporabljate do 2 uri.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki

LELO

Stimulator Lelo Enigma vijoličen

Redna cena: 199,00 €

Special Price 129,35 €

Poglej več
LELO

Stimulator Lelo Enigma črn

199,00 €
Poglej več
LELO

Stimulator Lelo Sila Cruise turkizen

Redna cena: 189,00 €

Special Price 122,85 €

Poglej več
LELO

Stimulator Lelo Sila Cruise vijoličen

Redna cena: 189,00 €

Special Price 122,85 €

Poglej več
LELO

Stimulator Lelo Enigma Cruise črn

219,00 €
Poglej več
LELO

Stimulator Lelo Enigma Cruise vijoličen

219,00 €
Poglej več