Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Martinella Butterfly roza

Šifra izdelka: MT-221 | EAN koda: 8436583792216
49,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Martinella

Opis

Martinella, ženski stimulator, s katerim se boste počutili kot kraljica, ne da bi bili odvisni od kogar koli, da bi uživali v svoji spolnosti in najglobljih občutkih.

Martinella je večnamenski stimulator klitorisa. Lahko rečete, še en stimulator klitorisa? Na trgu jih je veliko ... Toda nič ni dlje od resničnosti, Martinella vas bo pustila brez besed, lahko boste le stokali od užitka.

Zasnova vrtnice je milo rečeno inovativna. Na vrhu Martinelle boste našli čudovite prepletene cvetne lističe, ki se končajo s sesalcem za klitoris z 10 sesalnimi funkcijami, popolnimi za povišanje občutkov.

In vprašali ste se, zakaj večnamensko? Naj vam razložim. Steblo te vrtnice ne daje le tistega dotika prave vrtnice, temveč ima s svetlimi barvami 10 funkcij vibriranja in deluje kot izjemno močan točkovni stimulator. Ta funkcija je popolna za stimulacijo katerega koli dela telesa, na primer bradavičk. Nenazadnje se nežen in erotičen mehak silikonski metuljček premika v skladu z vibracijami, tako da lahko stimulirate kateri koli del telesa. Vendar ne mislite, da bo premikal le krila, temveč  se bo celoten metuljček obrnil, da bo podvojil užitek in boste vstopili v svet nepredstavljivih užitkov.

Martinella ima tudi dvojni sistem, kar pomeni, da njeni motorji delujejo ločeno. Eden od njih upravlja sesanje vrtnice, drugi pa vibracije stebla, zaradi česar z njim vibrira tudi metulj. Ne pozabite, da lahko metuljčka odstranite, kadar koli želite.

Da bi Martinello povzdignili v današnji svet, je popolnoma vodoodporna po standardu IPX7, izdelana je iz izredno mehkega silikona, zaradi magnetnega polnilnika USB pa jo lahko napolnite brez čakanja. Poleg tega je njena raven hrupa zelo nizka, manj kot 50 dB, čeprav ima dva močna motorja. Zato bo vaša skrivnost z Martinello varna.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje