Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Svakom Pulse Pure moder

Šifra izdelka: E33268 | EAN koda: 6959633133453
49,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: SVAKOM
Barva: Blue
Material: Silicone
Min Diameter: 4,3 cm
Max Diameter: 5,9 cm
Operation: Push button
Dolžina: 12,9 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 5
Zaščita za potovanja: Da
Penetration: No
Waterproof: Yes
Run time: 4 h
Pulsation: Multispeed
Stimulation: Clitoral stimulation
Charging Time: 3 h
Charger: USB plug

Opis

Stimulator Svakom Pulse Pure se ponaša z najnovejšo pulzno tehnologijo, ki jo je patentiralo podjetje Svakom. Stimulator Pulse Pure bo z usmerjenim sesanjem poskrbel, da doživite najgloblji užitek, kar ste jih kdajkoli občutil. Izbirajte med 5 vznemirljivimi načini, vsak s 5 stopnjami intenzivnosti. 

Stimulator je izdelan iz mehkega silikona, ki je nežen na dotik in izredno enostaven za vzdrževanje. Pred in po vsaki uporabi ga očistite z vodo in milom ali čistilom za erotične igračke, saj je izdelek popolnoma vodoodporen. Zahvaljujoč vodoodpornosti ga lahko uporabite tudi v kadi ali pod tušem. 

Kot ste verjetno že opazili ima Pulse Pure čudovito ergonomsko obliko, obliko črke S in je izredno enostaven za rokovanje in uporabo. Stimulator Svakom Pulse Pure napolnete s priloženim USB polnilcem, da so baterije popolnoma polne traja približno 3 ure. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje