Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Mia Rose vijoličen

Šifra izdelka: D-232453 | EAN koda: 8435565938314

Redna cena: 39,95 €

Special Price 35,72 €

Lowest price in the last 30 days: 35,72 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Mia
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 5,9 cm
Operation: Push button
Dolžina: 5,9 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Penetration: No
Waterproof: Yes
Run time: 90 min
Num of Motors: 1
Stimulation: Clitoral stimulation
Charging Time: 60 min
Charger: USB plug

Opis

Eleganten stimulator Mia Rose je popolnoma diskreten za nošenje v torbi, v službi, doma ali na poti. Nihče ne bo vedel kaj pravzaprav ta roža skriva v sebi. 

Čudovito oblikovana Mia Rose je izdelana iz 100% medicinskega silikona in tako popolnoma varna za telo in enostavna za čiščenje. Mehka in gladka na dotik je Mia Rose 100% vodoodporna in vas lahko razvaja tudi pod tušem ali v kadi. 

Ima polnilno baterijo, ki jo polnite s priloženim magnetnim USB kablom. Ko je Mia Rose popolnoma napolnjena se z njo lahko igrate do 90 minut, lahko preštejete koliko orgazmov vam pričara v tolikem času? 

Popolna kombinacija elegance, ženskosti, tehnologije, sesanja in predvsem užitka. Intenzivni impulzi, ki jih povzroča njegov močan motor, dajejo prednost vznemirljivim valovom na robu igrače in spodbudijo vsak milimeter vašega ščegetavčka. Uživajte v 10 funkcijah sesanja tlačnega vala, ki jih lahko z enostavnim upravljanjem z enim gumbom premikate zelo enostavno.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje