Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Satisfyer Pro 2 Generation 3 APP črn

Šifra izdelka: 4051857 | EAN koda: 4061504051857
89,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Suitable for anal penetration: No
Operation: Push button
Dolžina: 16,4 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 23
Flexible: No
Batteries: Not necessary for use
Penetration: No
Waterproof: Yes
Run time: do 60 min
Pulsation: Več nastavitev
Num of Motors: 2
Stimulation: Clitoral stimulation, Vaginal stimulation
Structure: Smooth
Charging Time: 4 h
Charger: USB plug

Opis

Pripravite se na nov val užitkov! Stimulator Satisfyer Pro 2 Generation 3 APP je najnovejša izdaja ikoničnega in najbolj prodajanega stimulatorja Satisfyer Pro 2 s tehnologijo Air Pulse, ki ima sedaj tudi vibracije in inovativno tehnologijo Liquid Airki ustvarja občutek, podoben čutnemu valovanju pulzirajoče vode.

Model APP pa poleg vseh naštetih možnosti nudi še upravljanje s Satisfyer aplikacijo kar bo vašo izkušnjo le še izboljšalo.

Z gladkim, svilnatim silikonskim zaključkom in obteženo glavo za ergonomsko rokovanje Pro 2 Generation 3 zagotavlja intenzivne orgazme, ki jih poznate in obožujete. Zdaj pa vas bo preplavil užitek dotika, saj valovi zračnega pritiska skozi tanko obloženo kapico vzburijo klitoris.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Stimulira klitoris z intenzivnimi tlačnimi valovi brez neposrednega stika. Vgrajena 2 motorja, nudita 11 jakosti tlačnih valov in 12 možnosti vibriranja, vse to pa lahko upravljate ločeno in delovanje povsem prilagodite vašim željam.

Pro 2 Generation 3 je 100% vodoodporen, zato ga brez skrbi lahko uporabljate v kadi ali pod prho ter čistite pod tekočo vodo. Izdelan je iz 100% silikona, je varen in telesu prijazen.

Aplikacija Satisfyer omogoča, da vaš Pro 2 upravljate kar direktno iz vašega pametnega telefona ali upravljanje prepustite partnerju/ki. V aplikaciji lahko ustvarjate svoje vibracijske programe, igračko upravljate s premikanjem prsta po ekranu in jo celo sinhronizirate z glasbo in uživate v vaših najljubših ritmih.

Za odlične občutke ob izdleku priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, za temeljito čiščenje pa uporabite čistilo Satisfyer!

Lastnosti:

  • Telesu prijazen silikon
  • 15 let proizvajalčeve garancije
  • Upravljanje z aplikacijo
  • Način šepetanja
  • Li-ionska baterija za polnjenje
  • Vodoodporen (IPX7)
  • Vključen magnetni polnilni kabel USB
  • Enostavno čiščenje
  • Z dvema neodvisnima motorjema za vibracije in zračne impulze

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje