Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Satisfyer Vulva Lover 3 roza

Šifra izdelka: 4018652 | EAN koda: 4061504018652
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Pink
Material: Silicone
Vibrations: Vibration and pulsation
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Push button
Dolžina: 11 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 21
Waterproof: Yes
Noise level: Very quiet
Num of Motors: 2
Stimulation: Clitoral stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Majhen, a kompakten stimulator Satisfyer Vulva Lover 3 ima vse in poskrbi za vašo VIP (Very Important Pearl) z močjo dveh motorjev.

Stimulator Satisfyer Vulva Lover 3 je izdelan  iz koži prijaznega silikona, ki je na koži prijetno mehak. S svojo okroglo obliko se zlahka prilagodi vašim intimnim oblinam, zaradi svoje kompaktne velikosti pa je popoln spremljevalec na poti. Satisfyer Vulva Lover 3 je odličen tudi za vse, ki imajo malo ali nič izkušenj z vibratorji, in je idealen za preizkušanje: Ponuja tako klasično vrsto vibriranja kot tudi zaželeno tehnologijo Air Pulse: tlačni valovi stimulirajo klitoris, ne da bi se ga dotaknili. Njegova dva motorja lahko upravljate ločeno drug od drugega, kar vam omogoča, da najdete popolno ravnovesje med obema funkcijama. 11 programov tlačnih valov in 10 programov vibracij vam omogoča veliko čutnih kombinacij.

Ne glede na to, ali gre za močno intenzivno ali nežno masiranje: s stimulatorjem Satisfyer Vulva Lover 3 vas čaka čudovita stimulacija klitorisa. Uživate lahko tudi pod vodo: Tlačni vibrator je vodoodporen (IPX7), zato je dobrodošel gost pod tušem ali v kopeli.

Vulva Lover 3 je opremljen z vgrajenimi baterijami in ga je zato mogoče okolju prijazno polniti. Priloženi magnetni polnilni kabel USB lahko po potrebi dopolnite s standardnim omrežnim vtičem 5 V.

Glava vašega vodoodpornega (IPX7) vibratorja s tlačnim valovanjem je sestavljena iz svilnato gladkega medicinskega silikona, ki je izjemno spolzek in hitro absorbira vašo telesno toploto. Izdelek lahko enostavno očistite pod mlačno vodo z malo mila. Z malo dezinfekcijskega čistila za igrače lahko nato poskrbite za posebno temeljito higieno.

Za maksimalno gladek užitek vibrator s tlačnim valovanjem vedno uporabljajte z enim od lubrikantov na vodni osnovi iz Satisfyerja, ki so idealno primerni za ta izdelek.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje