Erotični pripomočki

Erotični pripomočki oz. erotične igračke so najbolj priljubljeni izdelki za popestritev spolnosti, stimulacijo ženskih ter moških erogenih con in samozadovoljevanje. Skupina erotičnih pripomočkov je najbolj obiskana skupina erotične trgovine Gtočka, saj vključuje vse najpomembnejše erotične igračke na enem mestu.

Med erotičnimi pripomočki tako lahko poiščeš različne izdelke za ženske, moške in tudi takšne, ki jih lahko uporabljata skupaj. Mednje nismo uvrstili izdelkov za analno stimulacijo, ki jih najdeš v ločeni skupini analni seks in pa bdsm izdelkov, ki jih najdeš tukaj.

Komu so namenjeni erotični pripomočki?

Erotični pripomočki so namenjeni vsem, ki si želite svoje spolno življenje popestriti ali izboljšati ter preizkušati novosti in zanimivosti iz sveta erotike. Uporablja jih lahko vsak, ne glede na spol, spolno usmerjenost in starost. Seveda pa moraš biti za to polnoletna/en.

Kakšne erotične pripomočke nudimo?

Erotični pripomočki oz. igračke so v napi spletni trgovini razdeljeni v nekaj glavnih skupin, ki združujejo med seboj podobne izdelke. Znotraj omenjenih glavnih skupin pa so izdelki dodatno razdeljeni v podskupine za enostavnejše iskanje in lažjo izbiro. Vsaka skupina vsebuje erotične pripomočke, ki so med seboj tako ali drugače podobni ali pa namenjeni za stimulacijo enakih področij.

V nadaljevanju ti predstavljam glavne skupine erotični pripomočkov in nekaj pomembnih informacij:

Vibratorji so klasične erotične igračke ki ga izbere večina, ki kupuje svoj prvi erotični pripomoček. Vibrator je najbolj poznana igračka za ženske in je dokaj vsestransko uporaben, saj ti nudi stimulacijo različnih erogenih con z vibracijami, uporabiš pa ga lahko tudi za penetracijo v kombinaciji z vibracijami ali brez. Velika izbira vibratorjev je v napi trgovini dodatno razdeljena v več podskupin, ki združuje podobne izdelke za različno stimulacijo. Med njimi pa najdeš tudi takšne, ki jih lahko uporabljata skupaj s partnerjem med spolnimi odnosi. Več informacij o vibratorjih, kakšne so prednosti posameznih vrst in kako izbrati pravega si preberi tukaj.

Stimulatorji in masažerji so zelo obsežna skupina raznolikih erotičnih pripomočkov, kjer vsaka ženska najde popoln izdelek zase. Tukaj najdeš vse vrste stimulatorjev klitorisa, masažnih vibratorjev, vibracijskih jajčk, vibracijskih metuljčkov, hlačk in nosljivih vibratorjev. Zagotovo najbolj priljubljena skupina med stimulatorji in masažerji so zračni stimulatorji, ki so zasloveli zahvaljujoč znamki Satisfyer, ki je poskrbela za to edinstveno inovacijo, ki nobene ženske ne pusti ravnodušne.  Vse o stimulatorjih in masažerjih si lahko prebereš tukaj.

Dildo je verjetno najbolj poznani erotični pripomoček, ki ga pozna skoraj vsaka ženska in moški. Veliko ljudi pa še danes predvideva, da o dildu govorimo le ko imamo v mislih umetni penis v realističnem izgledu, kar seveda drži. Ne drži pa, da je to edina oblika in lastnost, ki igračko uvršča med dilde. Dildo je namreč splošni izraz za erotične pripomočke, ki so namenjeni penetraciji in niso vibratorji oz. nimajo vgrajenih motorjev za dodatno stimulacijo. Zato v to skupino izdelkov uvrščamo veliko različnih erotičnih pripomočkov, ki pa vsak po svoje nudijo odlične užitke. V naši ponudbi lahko izbiraš med kar nekaj različnimi vrstami dildov in umetnih penisov, ki se med seboj razlikujejo tako po oblikah, materialu kot tudi po možnostih uporabe. Katere nudimo, kako izbrati pravega in kaj so njihove prednosti in slabosti si preberi tukaj.

APP igračke vključujejo različne erotične pripomočke, ki jih lahko upravljaš s pomočjo aplikacije na svojem pametnem telefonu. Erotične igračke z aplikacijo so vedno bolj priljubljene, njihova ponudba pa je iz dneva v dan večja. Zato smo izdelke, ki jih sicer najdeš tudi v ostalih skupinah, zbrali na enem mestu. Tako lahko hitro in enostavno najdeš vse erotične pripomočke z možnostjo upravljanja preko aplikacije in izbereš svojega. Več o teh izdelkih si preberi tukaj.

Erotični pripomočki za keglove vaje so izdelki, ki ti pomagajo pri treniranju mišic medeničnega dna. Tukaj najdeš klasične vaginalne kroglice, vibracijske vaginalne kroglice in vibracijske jajčke za izvajanje vaj. Vaginalne kroglice so različne glede na material, barvo in težo, izjemno priljubljeni pa so tudi kompleti kroglic, ki vsebujejo več kroglic z različno težo, lahko pa tudi obliko in barvo.

Vibracijske kroglice poleg vaj nudijo tudi prijetne vibracije, nekatere pa tudi aplikacijo, ki ti pomaga pri izvajanju keglovih vaj. Jajčki za trening so podobni vibracijskim jajčkom, le da so jajčki za trening posebej namenjeni treniranju mišic medeničnega dna. V večini imajo jajčki vgrajene tudi senzorje, ki merijo tvojo moč in s pomočjo aplikacije uravnavajo tvoj trening ter ti pomagajo do končnih rezultatov. Več o izdelkih za keglove vaje si preberi tukaj.

Povečanje penisa je nekaj česar si želi večina moških, ne glede na to kakšna je velikost njihovega korenjaka. Dejstvo je da skrivne sestavine, ki bi ob zaužitju poskrbela za rast in povečala tvoj penis ni in je verjetno tudi še dolgo ne bo. Da pa bo tvoj penis pridobil kakšen centimeter v dolžino in debelino, lahko vseeno poskrbiš z erotičnimi pripomočki za povečanje penisa.

Izdelke za povečanje penisa smo uvrstili v različne skupine, v katerih najdeš erekcijske črpalke, podaljške za penis, nastavke za penis in naprave za povečanje penisa. Med vsemi so najbolj priljubljeni podaljški za penis, ki tvojemu korenjaku nudijo dodatne centimetre tako v dolžino kot tudi v debelino. Sledijo jim erekcijske črpalke, nastavki za penis in na koncu še naprave za povečanje penisa.

O posameznih izdelkih si več lahko prebereš na tej povezavi in na opisih skupin izbranih izdelkov.

Poleg erotičnih pripomočkov za povečanje penisa, nekaj zanimivih izdelkov najdeš tudi v oddelku drogerije, kjer imamo različne gele in kreme ter prehranska dopolnila, ki lahko spremenijo tvoje spolno življenje. Najdeš jih tukaj.

Obročki za penis so odlični erotični pripomočki, za katere menimo, da bi jih moral preizkusiti vsak moški. Obročke za penis so sprva uporabljali samo za krepitev moške erekcije, kar je še danes glavni namen uporabe, še zdaleč pa to ni edina prednost, ki jo ponujajo.

Obročke za penis smo zato uvrstili med klasične erekcijske obročke, vibracijske obročke, komplete obročkov in obročke z analnimi stimulatorji.

Kakšne so razlike, kako izbrati pravega in vse ostale informacije o njih najdeš tukaj.

Fleshlight so verjetno najbolj priljubljeni erotični pripomočki za moške na trgu. Fleshlight s svojimi izdelki vedno znova preseneča in svojo zbirko erotičnih igračk in pripomočkov poskrbi za užitek vsakega moškega. Široka in pestra ponudba zajema masturbatorje različnih oblik, tako serije Girls, Jack in enot za treniranje moške vzdržljivosti. Poleg masturbatrojev lahko izbiraš tudi med različnimi dodatki in lubrikanti, svojo ponudbo pa že dopolnjujejo z izdelki za ženske. Več o izdelkih Fleshlight si lahko prebereš tukaj.

Masturbatorji so najbolj iskani erotični pripomočki za moške. Med masturbatorje uvrščamo vse izdelke, ki so namenjeni samozadovoljevanju, ne glede na njihovo obliko, material ali velikost. Masturbatorje v večini primerov najprej ločimo glede na njihov izgled oz. vrsto, zato so v podskupinah tako tudi razdeljeni. Vse masturbatorje, ki ponujajo imitacijo določenega dela telesa, smo, ne glede na njihovo velikost, razdelili v skupine vagine, zadnjice in usta. Ločeno smo po skupinah opredelili še seks lutke, ostale masturbatorje najrazličnejših oblik in pa avtomatske masturbatorje. Slednji so vedno bolj priljubljeni, saj vsak nov izdelek prinaša tudi nove zanimive možnosti in odlično izkušnjo. Več o vseh tovrstnih erotičnih igračkah in njihovih možnostih si preberi tukaj.

Kompleti pripomočkov so zelo priljubljena izbira pri parih in odlični tudi ko iščeš popolno darilo za partnerko/ja ali prijateljico/ja. Med kompleti erotičnih pripomočkov najdeš najrazličnejše sete vibracijskih izdelkov, ki so lahko kombinirani tako z različnimi nastavki ali drugimi izdelki. Kompleti erotičnih igračk so različni in so lahko namenjeni parom ali le ženskam oz. moškim. Izbiraš lahko tudi med analnimi in BDSM kompleti ter še mnogo drugimi. Več o kompletih si preberi tukaj

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici