Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Magic Tales Black Magic Dolphin

Šifra izdelka: EX10910 | EAN koda: 8053629696118
47,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Magic Tales

Opis

Rabbit vibrator Magic Tales Dolphin pričara pravljične užitke vsaki, še tako zahtevni uporabnici.

Dolphin je vsestranski rabbit vibrator, ki v vašo spalnico prinaša popolno stimulacijo vaših najpomembnejših erogenih con. Z zaobljeno konico si boste pričarale odlično stimulacijo g-točke, medtem ko bo nameščen delfinček poskrbel za užitke vašega klitorisa. 

Vibrator vas bo razvajal z dvema motorčkoma, ki premoreta različne nastavitve hitrosti in kar 12 vzorcev vibracij. Za ljubiteljice penetracije pa je tukaj še funkcija vrtenja kroglic, vgrajenih v gred vibratorja, ki pričara prijetno stimulacijo.

Za odlično izkušnjo priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi

Izdelan iz iz TPR materiala, ki je telesu prijazen in ne vsebuje ftalatov. Za napajanje uporablja 3 baterije velikosti AAA, ki niso priložene. 

Vibrator ni 100% vodoodporen, je pa odporen na vlago in se lahko brez skrbi čisti s tekočo vodo, le pazite, da voda ne teče preko kontrolne plošče in ne pride v predel za vstavljanje baterij.

O blagovni znamki

Magic Tales je serija vibratorjev, ki jih navdihujejo pravljice, gradovi in princeske. Katera ženska ni nikoli sanjala o tem, da bi jo z visokega stolpa ali pred besnim zmajem rešil očarljivi princ? V pestri zbirki Magic Tales vam je na voljo 10 princev, ki so predstavljeni v čudoviti in razkošni embalaži. Rešite se in se zaljubite v linije, barve in razpoložljive funkcije. In živela bosta srečno do konca svojih dni...

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje