Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Goddess Collection Brontes

Šifra izdelka: 21739 | EAN koda: 8719632679219
79,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys

Opis

Vibrator Goddess Collection Brontes je vsestranski vibrator s funkcijo pulziranja in vibriranja, ki je primeren za vaginalno, analno in klitoralno uporabo. Zaradi svoje oblike je primeren tako za ženske kot moške. Krajši del vibratorja namreč pri vaginalni uporabi nudi sočasno stimulacijo klitorisa, pri analni uporabi pa bo odličen za vibracije na predelu presredka, kar je odličen dodatek tako za moške kot ženske. 

Brontes ima vgrajena dva motorja, enega v krajšem in drugega v daljšem delu. Motorček v krajšem delu ponuja odlično stimulacijo z vibriranjem, medtem ko te motorček v daljšem delu razvaja s pulzirajočimi valovi. Obe vrsti stimulacije lahko uporabljaš posamezno ali skupaj, nudita pa vsaka po 3 hitrosti in 7 različnih načinov. Vse funkcije pa enostavno lahko upravljaš s priloženim daljinskim upravljalnikom.

Po svoji sestavi je Brontes trpežen stimulator s prožnim ozkim vratom, ki poskrbi za dobro prilagodljivost med uporabo. Najkrajši del tega stimulatorja prenaša vibracije najbolj intenzivno. Izdelan je iz kvalitetnega silikona ter je 100% varen za telo, brez ftalatov in lateksa. Je tudi vodoodporen po standardu IPX7 in ga lahko uporabljaš tako v kadi kot pod prho.

Vgrajena zmogljiva baterija se enostavno napolni s priloženim kablom USB zato lahko pri tem izdelku pozabiš na iskanje pravih baterij po vseh svojih predalih.

V kombinaciji z izdelkom priporočamo uporabo lubrikanta, ki naj bo izdelan na vodni osnovi, saj silikonski lubrikanti lahko poškodujejo material vibratorja.

O seriji izdelkov Goddess Collection

Goddes Collection iz blagovne znamke Dream Toys v vašo spalnico prinaša erotične igračke z elegantnimi oblikami, ki so obogatene z edinstvenimi rebri in izboklinami za posebne občutke. Erotični pripomočki te edinstvene kolekcije so izdelani iz mehkega in prijetnega silikona v temno modri barvi in kombinaciji z zlatimi detajli. Igračke ponujajo različne funkcije, ki jih ne najdemo v vsakem vibratorju kot so vrtenje kroglic, premikanje gredi, ogrevanje, vrtenje kolesca in druge. Goddess Collection prinaša edinstvene, intenzivne občutke in eleganco v vsakem izdelku.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje