Kompleti analnih čepov

Kompleti analnih čepov so odlična izbira za začetnike in vse, ki se radi zabavate z različnimi velikostmi vaših erotičnih igračk. V kompletih analnih čepkov boš našla/el različne kombinacije tako silikonskih kot tudi kovinskih in steklenih. Kompleti vsebujejo 3 ali več čepkov različnih velikosti ali oblik.

Zakaj izbrati komplet analnih čepov, kakšen material izbrati in kako skrbeti zanje, si preberi v nadaljevanju zapisa.

Zakaj izbrati komplet analnih čepov?

Komplete analnih čepov predvsem priporočamo tistim, ki se z analnim seksom soočate prvič ali ste šele na začetku odkrivanja le tega.

Kompleti, ki vsebujejo različne velikosti ti nudijo enostavno napredovanje in ugotavljanje kakšna velikost ti ustreza in kje so tvoje meje. Analni čepi so namreč tudi zelo dobra erotična igračka za pripravo na prvi analni spolni odnos, ki pa bo veliko boljši, če boš na nanj prej dobro pripravljen/a.

Kompleti različnih oblik pa ti v tvojo zbirko erotičnih igračk prinesejo raznoliko izbiro. Tako ti kompleti analnih čepov nudijo spoznavanje z različnimi oblikami, ki so lahko odlična podlaga za tvoj naslednji nakup.

Kompleti so odlična izbira tudi v cenovnem smislu, namreč nakup v kompletu je vedno cenejši in skoraj sigurno bo v kompletu tudi tvoja idealna velikost.

Kakšen material naj izberem?

Če še nisi prebral napotkov za izbiro analnega čepa si preberi zapis na tej povezavi, ki ti lahko koristi pri izbiri med klasičnimi, kovinskimi ali steklenimi analnimi čepi.

Če želiš prebrati prednosti in slabosti vsakega od naštetih pa to lahko storiš na spodnjih povezavah:

Klasični analni čepi

Kovinski analni čepi

Stekleni analni čepi

Čiščenje analnih čepov

Vse analne čepe očistiš s čistilom erotičnih pripomočkov, če tega nimaš pa lahko uporabiš tudi milo in vodo. Vseeno ti priporočamo, da za čiščenje uporabiš čistilo, saj deluje antibakterijsko, kar pa je pri analnih igračkah še bolj pomembno kot pri drugih. Čep po čiščenju obriši z nežno krpo, ki ne pušča sledi in ga pospravi za naslednjo uporabo. Čep shranjujte v vrečki ali posodici, ki naj bo zračna in po možnosti izdelana iz tkanine ali naravnih materialov.

Ne shranjujte jih v plastične posode ali vrečke.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici